Приключило записване за провеждане на уебинар - обучение на тема „Одит на информационните технологии и техники при провеждането му“

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

 

Запълни се планираната бройка от 80 души, които ще вземат участие в онлайн уебинара на 21 май 2020 г. Списъка на участниците е приложен като прикачен файл. Моля, ако междувременно има отказал се участник поради обективни причини, да ни уведоми своевременно, за да имаме възможност да предоставим възможност за участие на следващ участник.

Уебинарът ще се проведе с платформата за онлайн видеоконферентна връзка „Zoom“ (www.zoom.us). За самия уебинар записаните участници ще получите покана, съдържаща линк към сайта. При кликване върху линка, автоматично ще се зареди страницата на „Zoom“. В случай, че не сте инсталирали приложението преди самия уебинар, след активирането на линка, в страницата на „Zoom“ ще се зареди следното съобщение: If nothing prompts from browser, click here to launch the meeting, or download & run Zoom. Кликнете върху надписа download & run Zoom и приложението ще се свали и инсталира автоматично. След това в отделен прозорец ще се зареди самият екран на уебинара. Достъпът за уебинара ще е отворен 30 минути преди началния час, за да се даде възможност на участниците да се включат или при нужда да потърсят съдействие.

След края на презентацията отново е предвиден половин час за отговор на въпроси, които ще имате възможност да изпратите предварително най-късно до утре - 19 май (вторник), края на работния ден. Лекторът ще подготви въпросите, на които ще отговори в рамките на предвиденото време, като самите въпроси ще бъдат анонимни и няма да бъде давана информация за лицето, което ги е изпратило.

За да имате възможност да получите отговор на въпроси, които ви интересуват, моля изпращайте ги на имейл: [email protected] до 18:00 ч. на 19 май 2020 г.

Отново обръщаме внимание, че инициативата няма за цел да замести отложените обучения, но би могла да Ви даде възможност, да получите актуална информация за спецификите на Одита на Информационните технологии, както и да зададете своите въпроси, отговорите, на които ще бъдат взети при подготовката на обучителните модули за обученията в рамките на проекта, планирани да се провеждат по-късно през годината.

За допълнителни въпроси или уточнения може да се обръщате към Валентин Бонев – началник на отдел „Методология на контрола“ в дирекция „Методология на контрола и вътрешен одит“ на телефон 02/9859 5254, или на телефон 02/9859 2351.

В заключение бихме желали да Ви уведомим, че поради очевидния интерес към тези конферентни събития, дирекция МКВО в най-скоро време ще направи уебинар на тема „Организиране на работата в едно ЗВО от ПС“, което ще касае най-вече вътрешните одитори, работещи в ТД и ДП.

 

Поздрави и бъдете здрави!

Дирекция „Методология на контрола и вътрешен одит“

18.05.2020 г.